Viser til tidigere info vedrørende tilbud fra Usbl på Usbl Nøkkelen - en app for alle dører! Her kan du bruke mobilen som nøkkel for å åpne oppgangsdøren. Usbl Nøkkelen er en digital nøkkel, som du enkelt kan dele med andre. I en tid hvor bruken av hjemlevering, hjemmehjelp og delingstjenester øker, er det en utfordring å måtte være fysisk hjemme til enhver tid for å slippe alle inn. Med digitale nøkler kan du sende midlertidig adgang til venner, familie, posten og håndverkeren uten og selv måtte være tilstede. Med Usbl Nøkkelen har styret full oversikt, kan når som helst gi ut nye tilganger til beboere og andre, og kan når som helst slette tilganger etter behov.

Som andelseier skal du ha fått denne tilgangen på SMS såfremt vi har riktig informasjon på deg og at du er registrert som andelseier. Er ikke dette tilfellet så sendt en epost til styret til styretospelia@getmail.no. Til dere som leier via Nittedal kommune, så sende en epost til styret med navn, mobilnr og oppgangsnr, så legger vi dette inn i systemet. 

Du kan fortsatt bruke den fysisk nøkkelen på oppgangsdøren og i tillegg trenger du den f. eks til å åpne bod døra eller skal ned til garasjen. Usbl nøkkelen er kun et tilleggsprodukt. I tillegg til å åpne oppgangsdørene, så har vi kjøpt inn en tilleggsmodul for å åpne garasjeportene, som skal installeres etter påske.

Styret har også sett på installasjon av nøkkelfri tilgang til dørene ned til garasjen og bod dørene, men på grunn type dører, alder og fravær av elektronisk løsning, så ville det koste betydelige summer, som vi ikke kunne forsvare.

Link til Usbl nøkkel

Link til Unlock appen - brukerveiledning og tips