Hei kjære naboer!

Tiden har kommet for å markere to fantastiske begivenheter i vårt flotte borettslag!

Vi inviterer dere alle til å delta i vår årlige høstdugnad, som vil finne sted den 21. oktober.

Dette er en flott mulighet for oss alle til å jobbe sammen, gjøre borettslaget vårt klart for vinteren og styrke samholdet i nabolaget.

Høstdugnad 2023
Dato: 21. oktober
Tidspunkt: 10:00
Sted: Ved røde garasjen på gjesteparkeringen.

Vi trenger all den hjelpen vi kan få for å rydde opp i fellesområdene, rake løv, og sørge for at alt er i topp stand før vinteren. Sammen kan vi gjøre en stor forskjell og bidra til å skape et enda bedre borettslag for oss alle.

Men vent, det er mer! Etter at dugnaden er ferdig, er det på tide å feire en spesiell milepæl - vårt borettslags 40-års jubileum!

40-års jubileumsfeiring
Dato: 21. oktober
Tidspunkt: Etter dugnaden
Sted: Fotballbanen

 

Vi vil avslutte dagen med en herlig jubileumsfeiring! Det blir servert deilige pizzaer, forfriskende brus og deilig kake. La oss samles og feire historien vår, de gode minnene og de flotte menneskene som utgjør borettslaget vårt.

Vi oppfordrer alle naboer til å delta i både dugnaden og jubileumsfeiringen. Jo flere som er med, jo morsommere blir det! Gi oss gjerne beskjed om du kan delta i arrangementet, slik at vi kan planlegge maten og feiringen på best mulig måte.

Vi gleder oss til å se dere alle sammen den 21. oktober. La oss gjøre denne dagen til en minneverdig opplevelse og vise hvor sterkt fellesskapet vårt er!

Takk for deres engasjement og støtte. Vi ser frem til å feire sammen med dere og gjøre borettslaget vårt enda bedre.

 

Vennlig hilsen,

Styret